AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 1.11.2021

FC Hakalle kaksi tärkeää jatkosopimusta

FC Hakalle kaksi tärkeää jatkosopimusta

Donaldo Acka jatkaa Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka ja Aatu Hakala ovat solmineet uuden sopimuksen, mikä pitää 21-vuotiaan maalivahdin seuraavat kaksi kautta Valkeakoskella. Hakalan lisäksi valkeakoskelaisseura on käyttänyt optionsa kreikkalais-albanialaisen Donaldo Ackan kanssa.

Keväällä Gnistanista Valkeakoskelle siirtyneellä Hakalalla oli alun perin 1+1 -vuotinen sopimus, mutta optiovuoden sijaan seura halusi kiinnittää nuorukaisen pidemmäksi aikaa.

Uuden sopimuksen ymmärtää vallan mainiosti, sillä Hakala on pelannut upean syksyn, ollen yksi joukkueen kulmakivistä taistelusta Veikkausliigapaikasta.

– Kovasti koitin tehdä sen koko ajan töitä siinä minkä pystyin. Ja sit tuli näytönpaikka ja sain siinä onnistumisen, niin saanut sit sen jälkeen lisää minuutteja, kertaa Hakala kauttaan Hakan sivuilla.

– Oon viihtynyt täällä hyvin ja saanut luottoa valmennukselta, päässyt viime aikoina muutamiin otteluihin pelaamaan, niin tosi tyytyväinen ja innolla odotan tulevaa kautta.

Acka saapui kesän siirtoikkunassa Tehtaankentälle ja on niin ikään ollut yksi joukkueen kulmakiviä syksyn huikeassa vireessä.

Hakala ja Acka täydentävät Hakan ensi kauden joukkueen 13 pelaajaan.

Ennestään sopimukset ensi kaudesta on jo Mika Hilanderin, Kalle Kohosen, Jesse Huhtalan, Tino Purmeen, Oiva Laaksosen, Janne-Pekka Laineen, Seth Saarisen, Salomo Ojalan, Miro Salmisen kanssa, Henri Malundaman ja Eero-Matti Auvisen kanssa.

Lisää uutisia