AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2021

Jere Kallinen jatkaa AC Oulussa - keskikentän huippulupaukselle monivuotinen sopimus

Jere Kallinen jatkaa AC Oulussa - keskikentän huippulupaukselle monivuotinen sopimus

Jere Kallinen pelaa läpimurtokauttaan. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja 19-vuotias keskikenttäpelaaja Jere Kallinen ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen.

AC Oulun ja Kallisen jatkosopimus ulottuu kauden 2024 loppuun saakka. Tällä kaudella todellisen läpimurron edustusjoukkuetasolla tehnyt keskikenttäpelaaja on esiintynyt Laivastonsinisissä 21 ottelussa - Kallinen palasi pienen loukkaantumisen jälkeen kehiin viime viikonlopun ottelussa FC Lahtea vastaan.

OLS-kasvatti on noussut nuoresta iästä huolimatta myös Suomen U21-maajoukkueen mukaan, joka kertoo paljon kuluvan kauden onnistumisista. Lattiapalvelu Royalin ja IP-Heikkilän kummipelaaja pelasi vielä kaksi vuotta sitten OLS:n B-junioreissa Ykköstä - kehittyminen on ollut siis huimaa ja Jerestä onkin tällä hetkellä kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella.

- Jere Kallinen on keskikentän ikiliikkuja. Nopeasti tikkaavat jalat, hyvä taitotaso ja nopeasti prosessoiva pää vievät Ritaharjun pojan tulevaisuudessa vielä Raattia isommille stadionille, jos ei mitään kummia satu.

- Lähitulevaisuudessa Kallinen kuitenkin ilahduttaa otteillaan AC Oulun kannattajia. Hänen kanssaan on päästy sopuun uudesta sopimuksesta, mistä olen erittäin iloinen, kommentoi AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen jatkosopimusta.

Lisää uutisia