AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.43 // 26.10.2021

Markus Halsti: "Stadilaisena derbyllä on minulle todella suuri merkitys"

Markus Halsti: "Stadilaisena derbyllä on minulle todella suuri merkitys"

Markus Halsti tietää Stadin derbyn merkityksen. (Kuva: Juha Tamminen)

Panokset ovat kohdallaan keskiviikkona Helsingin Bolt Arenalla, kun HJK kohtaa Stadin Derbyssä HIFK:n.

HJK:ta ei isommin tarvitse motivoida kauden viimeisiin otteluihin. Derbyssä on aina muutenkin ekstralatausta, ja nyt panoksena on Stadin herruuden lisäksi myös vähintään nykyisten asetelmien säilyttäminen sunnuntain otteluun Kuopiossa.

Klubin pelaajat tietävät myös hyvin Stadin Derbyn merkityksen.

– Stadilaisena derbyllä on minulle todella suuri merkitys mutta se on merkittävä osa myös suomalaista jalkapalloa ja sitä varmasti odotetaan muuallakin kuin Helsingissä. Pelaajalle derby on varmasti se isoin yksittäinen peli vuoden aikana, kommentoi HJK:n puolustaja Markus Halsti.

– Iso peli ja iso viikko edessä. Sunnuntaina pelattiin hyvin Interiä vastaan ja saatiin siitä hyvä tulos. Kaikki on näyttänyt treeneissä hyvältä ja joukkue on valmis. Haetaan se voitto niin sitten on mielenkiintoinen sunnuntai edessä, Tim Sparv puolestaan sanoo.

HJK - HIFK Bolt Arenalla keskiviikkona 27.10. klo 18.30.


Lisää uutisia