AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2021

"Hetkiä mistä pitää osata nauttia" - KuPS:lla edessä hurjan reissukauden viimeinen vierasottelu

"Hetkiä mistä pitää osata nauttia" - KuPS:lla edessä hurjan reissukauden viimeinen vierasottelu

KuPS on kokenut paljon kauden aikana - myös Olympiastadionilla. (Kuva: Mira Lönnqvist)

KuPS pelaa isoilla panoksilla keskiviikkona OmaSp Stadionilla, kun mestaruus on vielä kuopiolaisilla täysin omissa käsissä. Vastustaja SJK puolestaan kamppailee vielä pronssimitaleista.

Seinäjoella KuPS:lla on edessään samalla kauden viimeinen vierasottelu. Suuntaa antavan laskelman mukaan KuPS on reissannut tämän kalenterivuoden aikana yhteensä noin 35.000 kilometriä, kun mukaan lasketaan harjoitusottelut, Suomen Cupin ottelut, Veikkausliigan ottelut, sekä Euroopan Konferenssiliigan karsintaottelut.

Kausi on ollut joukkueelle kova niin fyysisesti, kuin myös henkisesti, mutta harvinaisen yhtenäinen joukkue on selvittänyt myös matkustusrasitteet erinomaisesti.

- Aika monta kilometriä olemme tämän kauden aikana matkustaneet ja mielestäni olemme suoriutuneet reissaamisesta, sekä sen tuomista haasteista erinomaisesti. Nyt edessä on kauden viimeinen vieraspeli ja onhan ihan mahtavaa, että meillä on vielä näin paljon pelissä.

- Nämä ovat niitä hetkiä, mistä meidän pitää osata nauttia. Koskaan ei voi olla varma, tuleeko näitä hetkiä enää uudestaan, päävalmentaja Simo Valakari tunnelmoi.

SJK - KuPS OmaSP Stadionilla keskiviikkona 27.10. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia