AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2021

Valencia iloinen jatkostaan SJK:ssa – ”Unelmien täyttymys”

Valencia iloinen jatkostaan SJK:ssa – ”Unelmien täyttymys”

Cristhian Valencia iloitsee jatkosopimuksestaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kiinnitti yhden tärkeän palasen ensi kaudeksi, kun seura teki sopimuksen kolumbialaisen Cristhian Valencian kanssa. Valencia tarttui jatkosopimustarjoukseen iloisesti.

Valencia on kuulunut SJK:n avainpelaajiin läpi kauden eikä hänen tarvinnut miettiä jatkoaan Seinäjoella.

– Kiitos ja kunnia Jumalalle tästä kaikesta. Minä ja perheeni olemme erittäin onnellisia. Tämä jatkosopimus on oikeastaan unelmien täyttymys, sillä saavuttuamme tänne, päätimme perheeni kanssa antaa parhaamme seuralle ja tähän mennessä kausi on mennyt erinomaisesti. Uuden sopimuksen kirjoittaminen on palkkio siitä, sanoo Valencia SJK:n sivuilla.

Muuttaessaan tammikuussa Seinäjoelle, ei hänellä vielä ollut kokemusta jalkapalloilijan urasta Etelä- tai Väli-Amerikan ulkopuolelta. Siitä huolimatta myös Valencia on kotiutunut uuteen kotikaupunkiinsa Seinäjoelle hyvin.

– Seinäjoki on upea paikka. Ihmiset ovat täällä todella ystävällisiä ja kaupunki on sopivan rauhallinen ja turvallinen lapsiperheelle, kehuu kolumbialaistoppari.

– Haluan sanoa kiitokseni myös faneille. He eivät ole lakanneet kannustamasta meitä, ja kun meillä menee huonommin, pääsemme fanien tuella takaisin omalle tasollemme. Se on todella tärkeää, kiittelee Valencia.

Lisää uutisia