AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2021

​"Aina 100 prosenttia seuralle jota edustan" – Elias Mastokangas iloitsee IFK Mariehamnin säilymisestä

​"Aina 100 prosenttia seuralle jota edustan" – Elias Mastokangas iloitsee IFK Mariehamnin säilymisestä

Elias Mastokangas on iskenyt 3-0-maalin lauantaina. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin Veikkausliigapaikka sai sinettinsä viikonloppuna ja joukkue juhlisti tapahtumaa kaatamalla KTP:n komeasti maalein 5-1.

Grönvittin kolmannen maalin viimeisteli Elias Mastokangas, jonka tilanne on sikäli erilainen, että hän on pelannut kuluvan kauden IFK:ssa lainalla FC Interistä. Tämä ei kuitenkaan "Maston" otteisiin vaikuta.

- Tuntuu todella hyvältä varmistaa paikka ja että IFK saa jatkaa liigassa. Henkilökohtaisesti en välitä siitä olenko lainalla. Annan aina 100 prosenttia sille seuralle jota edustan, Mastokangas painottaa Ålandstidningenille.

Kauden jälkeen Mastokangas palaa joka tapauksessa Interiin, jossa sopimus jatkuu kauden 2023 loppuun saakka. Missä mies ensi kaudella nähdään on sen sijaan vielä avoinna.

- Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Itseluottamukseni on hyvä ja teen kaikkeni, jotta pääsen eteenpäin.

- Tavoitteenani on päästä jossain vaiheessa ulkomaille ja mitä aiemmin sen parempi. Jalkapallo on minulle elämä ja haluan päästä niin pitkälle kuin pystyn, 20-vuotias Mastokangas sanoo.

Mastokangas on kuluvalla kaudella IFK Mariehamnissa pelannut 18 Veikkausliigan ottelussa ja viimeistellyt kolme maalia. Kaikkiaan Veikkausliigaotteluita on koossa tasan 60 ja maaleja kuusi.

Lisää uutisia