AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.42 // 24.10.2021

"Uutta matoa koukkuun" - KTP keskittyy jo rakentamaan tulevaa

"Uutta matoa koukkuun" - KTP keskittyy jo rakentamaan tulevaa

KTP lähtee hakemaan uutta vauhtia Ykkösestä. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n putoaminen Ykköseen ensi kaudeksi varmistui lauantaina, mutta Kotkassa ei jäädä murehtimaan asiaa liikoja.

KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen vakuuttaa, että Kotka palaa pääsarjaan ennemmin tai myöhemmin.

– Emme missään nimessä luovuta, vaan panemme uutta matoa koukkuun. Otamme opiksemme tekemistämme virheistä ja rakennamme jo entistä vahvempaa joukkuetta ja seuraorganisaatiota. Tavoitteemme on palata pääsarjaan ja pysyä siellä vakavasti otettavana Veikkausliigaseurana, ilmoittaa Mustonen.

KTP:lla on jo sopimukset ensi kaudesta nykypelaajista Riclo Finnäsin, Anttoni Huttusen, Johannes Laaksosen, Niklas Leinosen, Anton Lepolan ja Matias Lindforsin kanssa. Niin sanottu optiopaperi on Juuso Anttilan, Anton Eerolan, Juan Esnáiderin, Ian Garrettin ja Matias Paavolan kanssa. Tästä viisikosta tuskin kaikki jatkavat.

Pari päivää sitten seura julkisti uuden pelaajarekrytoinnin, kun maalinälkäinen hyökkääjä Santeri Stenius siirtyy Hämeenlinnan Jalkapalloseurasta Kotkaan.

– Lähipäivinä tulee lisää sopimusuutisia pelaajien kanssa, ja ensi kauden valmentajaratkaisustakin neuvotellaan. Sitäkään tietoa ei tarvinne odottaa kovin kauan, paljastaa Mustonen.

Liigakaudesta KTP selvinnee taloudellisesti rimaa hipoen.

– Lappua ei tarvitse panna luukulle, mutta ensi kaudella Ykkönen vaatii sekin kovia ponnisteluja. Niistäkin selvitään, uskoo puheenjohtaja Mustonen.

Lisää uutisia