AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 24.10.2021

Interin Benjamin Källman TS:lle: "Oltiin lähellä, mutta ei ihan riittänyt"

Interin Benjamin Källman TS:lle: "Oltiin lähellä, mutta ei ihan riittänyt"

"Bennylle" jäi kaksijakoiset tunteet HJK-ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kiri sunnuntaina HJK:n vieraana ei riittänyt, vaan pisteet jäivät Helsinkiin maalein 2-1.

HJK meni ottelussa jo 2-0-johtoon, mutta Inter sai uutta virtaa Timo Furuholmin kavennuksesta reilu vartti ennen loppua. Tasoitukseen saakka lopun painostus ei kuitenkaan riittänyt.

– On tosi ristiriitaiset fiilikset. Osittain oltiin lähellä voittoa, mutta ei ihan riittänyt. On pettymys tulokseen. Hyvin tsempattiin, mutta tänään ei riittänyt, Interin hyökkääjä Benjamin Källman harmitteli Turun Sanomille.

– Me oltiin toisella jaksolla parempia koko ajan. Lopussa toisella tuurilla oltaisiin tasoitettu peli. Sitten olisi ollut ihan toiset fiilikset. Viime kerralla kun pelattiin täällä, kävi toisinpäin ja nyt kävi näin. Se on vain jalkapalloa.

Tappio pudotti Interin neljännelle sijalle sarjataulukossa, mutta taistelu pronssista SJK:n kanssa jatkuu ja saattaa hyvin huipentua joukkueitten kohtaamiseen Turussa ensi sunnuntain päätöskierroksella.

– Pelit tulevat nopeasti. Kaikki on omissa käsissä siinä mitalin saamisessa. On nättiä pelata tällaisia pelejä. On mahdollista, että se viimeinen peli on ratkaiseva siitä mitalista. Onhan ne kivoja pelejä. Ollaan valmiita siihen, Källman totesi.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia