AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 24.10.2021

"Erittäin hyvä peli molemmilta joukkueilta" - vain tappio harmitti José Riveiroa

"Erittäin hyvä peli molemmilta joukkueilta" - vain tappio harmitti José Riveiroa

José Riveiro katsoo jo kohti keskiviikkoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter hävisi sunnuntai-illan taistelun Töölössä HJK:lle maalein 2-1.

Ottelu oli tasainen, mutta turkulaiset eivät kyenneet tasoittamaan ottelua hyvästä paineesta huolimatta viimeisen parinkymmenen minuutin aikana.

Päävalmentaja José Riveiro antoi näkemyksensä sunnuntain ottelusta.

– Erittäin hyvä peli molemmilta joukkueilta. Oli hetkiä, jolloin HJK dominoi, ja hetkiä, jolloin Inter dominoi. Meidän olisi pitänyt hyödyntää joku tilanteenvaihdoistamme ja mennä johtoon ottelussa, mutta emme hyödyntäneet, Riveiro kommentoi.

Espanjalainen oli tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen.

– Toinen puoliaika oli meiltä jopa se parempi ja suoriuduimme tarpeeksi hyvin, jotta olisimme voineet saada jonkun palkinnon pelistä. Nyt on aika jatkaa Tampereelle samalla mentaliteetilla, ja pitää se loppuun asti.

Inter on saavuttanut jo europelipaikan ensi kaudelle, kun joukkue varmisti sarjassa Top4-sijan tällä kierroksella. Inter kohtaa ensi viikolla keskiviikkona vieraissa Ilveksen ja sunnuntaina Turussa SJK:n, jonka kanssa Inter taistelee pronssin kohtalosta.

Lisää uutisia