AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2021

Toimiiko joga bonito lauantaina - KuPS-toppari Paulo Ricardo varoittaa HIFK:sta

Toimiiko joga bonito lauantaina - KuPS-toppari Paulo Ricardo varoittaa HIFK:sta

Paulo Ricardo on mieltynyt KuPS:n pelitapaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:lla on lauantain kotiottelussa HIFK:ta vastaan isot panokset. Voitto veisi kuopiolaiset jälleen askelen lähemmäs mestaruutta.

Kesken kauden KuPS:n riveihin liittynyt ja vahvasti joukkueen alakerrassa esiintynyt Paulo Ricardo ei odota helppoa ottelua.

– Edessä on hyvin vaikea peli. Viimeksi päädyimme kotikentällä 0–0-tasapeliin. Meidän on oltava valmiita, sillä heillä on hyviä pelaajia, brasilialainen miettii Savon Sanomissa.

Puolustaja tietää, että häntä vastaan juoksee lauantaina MLS-sarjan kova maalintekijä Kei Kamara, joka 11 HIFK-pelissään on ehtinyt maalaamaan viidesti.

– Kamara kyllä tietää, miten liikkua kentällä ja hän osaa myös tehdä maaleja. Heillä on kyllä muitakin hyviä pelaajia, Paulo Ricardo muistuttaa.

Kaikkineenkin Paulo Ricardo näkee Veikkausliigan tason hyvänä ja erityiskehut hän jakaa KuPS:n päävalmentaja Simo Valakarille.

– Olen oppinut jo tässä ajassa paljon asioita häneltä. Pidän siitä, että pelaamme koko ajan lyhyillä syötöillä nopeaa peliä koko joukkueen kollektiivina. Peli täällä on taktisempaa kuin Brasiliassa, jossa nuoret haluavat tehdä Neymarilta ja Ronaldinholta näkemiään temppuja.

– KuPS:n tapa pelata jalkapalloa on samansuuntaista kuin brasilialainen "jogo bonito".

KuPS - HIFK Väre Areenalla lauantaina 23.10. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia