AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 22.10.2021

"Toivottavasti Lucky Opara tuo nimensä mukaisesti ripauksen onnea" - AC Oululla iso peli Lahdessa

"Toivottavasti Lucky Opara tuo nimensä mukaisesti ripauksen onnea" - AC Oululla iso peli Lahdessa

Lucky Opara on kärsinyt pelikieltonsa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu on matkustanut Lahteen ja kohtaa illan ottelussa FC Lahden, jotka valahtivat heikohkon loppukauden vuoksi haastajasarjaan, vaikka jossain vaiheessa näytti, että he taistelevat jopa paikasta Eurooppaan.

FC Lahti on heinäkuun puolivälin jälkeen onnistunut voittamaan vain KTP:n, mutta toki kolme kertaa heidät. Oululaisten hyvä heinäkuu on kääntynyt alavireiseksi, joten perjantaina kohtaa kaksi viime aikoina alisuorittanutta joukkuetta.

Kumpikin joukkue lähtee iltaan varmasti täydet pisteet mielessä. Oululaiset tarvitsevat niitä kipeästi, mutta tuskin lahtelaiset antavat yhtään mitään ilmaiseksi oman kotiyleisön edessä ja pääsevät iltaan lähtemään paineettomassa tilassa.

- Uusia juttuja on treenattu nyt taas viikko enemmän ja ollaan ensi pelissä varmasti vielä valmiimpia. Lahden tekemiseen on varmasti vaikuttaneet loukkaantumiset ja haastajasarjaan joutuessa myös rotaatiot pelaajistossa. Lahdella on kuitenkin paljon huippupelaajia, joten pelistä tulee varmasti hankala.

- FC Lahti on edelleen erittäin hyökkäysorientoitunut joukkue ja heillä on paljon tulivoimaa yläkerrassa. Meidän täytyy pystyä puolustamaan omaa boksiamme tiiviisti ja pitää heidän maalipaikat minimissä, kommentoi AC Oulun valmentaja Teemu Tavikainen illan ottelua.

Lähtökohdat ovat AC Oululle sikäli hyvät, että käytettävissä ovat kaikki pelaajat.

- Lucky Oparan paluu viheriölle korttitilin täyttymisen jälkeen lämmittää valmennuksen mieltä ja hymyilevä nigerialainen tuo varmasti lisää energiaa kentälle.

- Toivottavasti hän tuo kentälle myös nimensä mukaisesti ripauksen onnea. Sitä näihin syksyn peleihin myös tarvitaan, nostaa Tavikainen omien riveistä seurattavaksi.

FC Lahti - AC Oulu Lahden Stadionilla perjantaina 22.10. kello 17.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia