AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 22.10.2021

"Hävisimme selkeästi meitä paremmalle joukkueelle" - HJK-luotsi Koskela ei selitellyt

"Hävisimme selkeästi meitä paremmalle joukkueelle" - HJK-luotsi Koskela ei selitellyt

Maccabi Tel Aviv oli tyly vieras. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Keltapaitainen Maccabi Tel Aviv kävi Helsingissä tekemässä selvää jälkeä HJK:sta. UEFA Conference Leaguen lohkon A kärkijoukkue löi vielä lyömästä päästyäänkin, ja takoi taululle tylyt numerot 0-5.

Ottelun edetessä ei vastustajan jäljiltä jäänyt yhtäkään osa-aluetta jossa Klubi olisi ollut vierastaan parempi. Maccabi Tel Aviv näytti helsinkiläisille millaisilla otteilla pudotuspelipaikka ja sijoitus 32 parhaan joukkoon viime kauden UEFA Europa Leaguessa irtosi.

– Hävisimme selkeästi meitä paremmalle joukkueelle. He olivat meitä edellä kaikissa pelin vaiheissa eivätkä antaneet meille heikkoja suorituksia anteeksi. Itsestään selvää on, että tämän tason joukkueita vastaan meidän pitää onnistua korkealla tasolla suhteessa meidän omaan maksimipotentiaaliin, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela analysoi vastustajan esitystä.

– Tel Aviv aiheutti meille monenlaisia ongelmia hyökätessään, riippumatta yritimmekö prässätä ylempää vai pudota matalammalle. Olisimme paremmalla pallollisella pelaamisella voineet helpottaa puolustusurakkaa, mutta hukkasimme palloa liian nopeasti, jonka takia jouduimme puolustamaan taas lisää. Emme tee omassa boksissa asioita tällä hetkellä samalla tasolla kuin teimme kesällä, niin paine kasvaa liian suureksi. Samalla kuitenkin lopun romahdus ja numeroiden muuttuminen näin rumaksi viimeisillä minuuteilla ja lisäajalla ei ole hyväksyttävää.

Katseet kääntyvät nyt HJK:lla Veikkausliigaan, jossa edessä on viikon ajalle paketoidut kolme viimeistä pelikierrosta.

– Seuraava peli tulee taas pian ja sitä kohti on käännettävä katseet nopeasti.


Lisää uutisia