AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 21.10.2021

​Kapteeni Strandvallille automaattinen jatko VPS:ssa – "Pakko päästä vielä pelaamaan liigaa"

​Kapteeni Strandvallille automaattinen jatko VPS:ssa – "Pakko päästä vielä pelaamaan liigaa"

Sebastian Strandvall johtaa Vepsua kentällä ensi kaudellakin. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS varmisti nousunsa Veikkausliigaan viime viikonloppuna ja tuli samalla solmineeksi kaupan päälle yhden tärkeän jatkosopimuksen.

Vepsu-kapteeni Sebastian Strandvallin sopimuksessa oli nimittäin pykälä, jolla sopimus jatkuu automaattisesti kaudelle 2022, mikäli nousu on tosiasia. Tulevan kauden työpaikka selvisi 35-vuotiaalle Strandvallille ja samalla nousun myötä täyttyi yksi tavoite.

– Sitä minä olen tavoitellut siitä asti, kun putosimme liigasta. Silloin päätin, että en voi lopettaa ykkösdivariin vaan minun on pakko päästä pelaamaan vielä liigaa. Nyt se haave sitten toteutuu. Se on tosi hienoa, Strandvall sanoi Ilkka-Pohjalaiselle.

Nousun sinetöineessä Gnistan-ottelussa Strandvall oli poikkeuksellisesti katsomon puolella, sillä hänen varoitustilinsä täyttyi edellisottelussa. Katsomossa Oulunkylässä ei ollut ihan helppoa olla alkuun.

– Jännitti aika paljon enemmän kuin silloin, kun itse saa olla kentällä. Varsinkin siinä, mitä lähemmäksi peliä tultiin, alkoi kyllä jännittää aika paljon, mutta samalla oli luottavainen fiilis, Strandvall kertaa tunnelmiaan.

–Sitten, kun aloitimme niin hyvin ja pojat pelasivat älyttömän tehokkaasti ensimmäisen jakson, kyllähän se jännitys laukesi aika äkkiä. Peli oli kontrollissa koko ajan ja sai vain nauttia, mutta kyllä siinä meni sinne 80. minuuttiin asti ennen kuin vaimoni sanoi, että älä jännitä enää ja menepä aloittamaan juhlat noitten fanien kanssa.

Lisää uutisia