AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 20.10.2021

HJK-luotsi Toni Koskela varoittaa: "Maccabi on pelannut tuloksiaan paremmin"

HJK-luotsi Toni Koskela varoittaa: "Maccabi on pelannut tuloksiaan paremmin"

Toni Koskela tietää Maccabin iskukyvyn. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:lla on paljon pelissä torstaina, kun UEFA:n Konferenssiliigan lohkovaiheen kolmannessa ottelussa vastaan asettuu Maccabi Tel Aviv.

Maccabi jakaa lohkon kärkipaikkaa LASK:n kanssa pisteen kolmantena olevaa HJK:ta edellä. Israelin pääsarjassa telavivilaisilla ei sen sijaan ole kulkenut odotetusti.

- Vaikea alku heillä on ollut, tosin pelattunakin on vasta kuusi kierrosta. Kun katsoo tulosten taakse, niin peli on ollut kuitenkin parempaa kuin tulokset osoittavat, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela totesi keskiviikon mediatilaisuudessa.

- Heillä on kuitenkin aika sama joukkue kuin viime kaudella, jolloin he olivat Maccabi Haifan kanssa sarjassa ylivoimaisia. Siellä on laadukkaita pelaajia ja laadukas joukkue.

HJK kärsi lohkovaiheen avauksessa kotonaan tappion erittäin aktiivisesti pelanneelle LASK:lle. Koskela odottaa nyt hiukan toisenlaista pelinkuvaa.

- Maccabi on erilainen joukkue kuin LASK. He eivät varmasti ihan niin voimakkaasti prässää ylhäältä. Tässä lohkovaiheessa kohtaamme kuitenkin vain kovia joukkueita ja meidän pitää onnistua niin yksilöinä kuin joukkueena hyvin, jotta saamme tulosta.

HJK:n pelaajatilanne on torstain ottelun alla suhteellisen hyvä. Atom, Jakob Tånnander ja Sebastian Dahlström ovat varmuudella sivussa.

- "Dalen" kohdalla puhutaan enää päivistä, mutta vielä hän ei ole mukana. Kaikki muut pelaajat ovat valittavissa kokoonpanoon, Koskela kertoi.

HJK – Maccabi Tel Aviv alkaa Bolt Arenalla torstaina 21.10. poikkeuksellisesti jo kello 17.30. Pääsyliput otteluun täältä.

Lisää uutisia