AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 20.10.2021

​FC Interillä riittää panoksia – haussa mitali, eurocup-paikka ja 1000. Veikkausliigamaali

​FC Interillä riittää panoksia – haussa mitali, eurocup-paikka ja 1000. Veikkausliigamaali

Inter juhlii yhtä 995. Veikkausliigamaalistaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter lähtee Veikkausliigakauden kolmeen viimeiseen kierrokseen kolmannelta sijalta ja pelissä on päätöskierroksilla vielä paljon.

Kärkikaksikkoa KuPS – HJK Inter ei pysty enää tavoittamaan, mutta pronssisijan suhteen kamppailu vain pisteen perässä olevan SJK:n kanssa on kovaa. Neljännen sijan ja eurocup-paikan varmistaminen vaatii sekin Interiltä vielä kahta lisäpistettä – tosin maalierovertailussa yksikin piste käytännössä riittänee.

Sijoitusten lisäksi Interillä on lisäporkkanana 1000 Veikkausliigamaalin saaminen täyteen. Aiemmin nelinumeroisille maalilukemille Veikkausliigassa on yltänyt vain HJK. Interillä matkaa rajaan on enää viisi osumaa ja mikäli maalitahti jatkuu samana kuin kaudella tähän saakka, Inter yltää juuri tasatuhanteen vielä kauden päätöskierroksilla.

Inter on maalitilastossa noussut tällä kaudella kakkoseksi ohi FC Hakan, joka sekin lähestyy 1000 maalin rajaa hyvää vauhtia – 16 maalia kauden päätöskierroksilla voi kuitenkin olla liian kova haaste.

Veikkausliigamaalit 1990-, Top5:

1639 HJK
995 FC Inter
984 FC Haka
949 MYPA
930 TPS

Lisää uutisia