AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 18.10.2021

​KTP huutokauppaa Teemu Pukin pelikengät torstaina

​KTP huutokauppaa Teemu Pukin pelikengät torstaina

KTP:n vihreävalkoisessa illassa on edessä mielenkiintoinen huutokauppa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n ja KTP-Basketin MYÄ YHES-hengessä juonima "Vihreävalkoinen ilta" järjestetään soittoruokala Karoliinassa torstaina 21.10. ja tarjolla on myös erityinen vetonaula.

"Vihreävalkoisen illan" huipentaa huutokauppa, jossa ensin harjoitellaan, kun myyntiin pannaan FC KTP:n jalkapallo ja KTP-Basketin koripallo nykyjoukkueiden nimikirjoituksilla varustettuna. Ekstrana molemmissa pelivälineissä on yhden takavuosien legendan nimmari, mutta ne jätetään toistaiseksi vielä arvoitukseksi.

Huutokaupan pääartikkeli on sitten Teemu Pukin kenkäpari. Huuhkajien MM-karsintaottelussa Kazakstania vastaan kirjoitettiin uutta suomalaista jalkapallohistoriaa. Ensimmäisellä maalillaan Pukki tavoitti "Kuningas" Jari Litmasen A-maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijätilaston kärjessä ja toisella osumalla kiilasi sitten "Litin" ohi.

Pukin kengät sai viime lauantaina haltuunsa "Temen" hyvä ystävä ja vanha pelikaveri KTP-ajoilta Niko Ikävalko.

– Teemun pelipaitoja kysellään usein muistoksi, mutta nyt hän halusi lähettää Kotkaan jotain spesiaalimpaa. Kazakstania ei noilla kengillä rehellisyyden nimissä kaadettu, mutta ovat ne olleet Teemun käytössä tänä syksynä Valioliigassa ja joissakin muissa arvo-otteluissa, tietää "Nitti" Ikävalko kertoa.

Lisää uutisia