AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2021

FC Haka jatkamaan putkeaan – ”Tämä on tärkeä peli meille”

FC Haka jatkamaan putkeaan – ”Tämä on tärkeä peli meille”

Seth Saarinen nautti syystunnelmasta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka kohtaa lauantaina Tehtaan kentällä FC Lahden. Voitolla Hakalla on mahdollisuus varmistaa jo sarjapaikka ensi kaudeksi.

FC Lahdella ei ole juuri panosta viimeisissä peleissä, mutta Hakan tilanne on sen sijaan täysin päinvastainen. Voitolla Haka saattaisi jo sinetöidä sarjapaikkansa, joten panokset ovat ottelussa korkealla ja sen tiedostaa myös Hakan puolustaja Seth Saarinen.

- Tämä on tärkeä peli meille. Vaikka Lahdessa ollaan varmasti pettyneitä, etteivät he päässeet ylempään loppusarjaan, niin kyllä hekin haluavat voittaa. Tiukka peli on tulossa, Saarinen toteaa FC Hakan verkkosivuilla.

Veikkausliigajoukkueet ovat vetäneet henkeä maaottelutauon aikana ja hioneet kuvioita kuntoon loppukautta ajatellen. Haka lähti tauolle neljä nollapeliä allaan ja Saarisen mukaan Haka luottaa tuttuun reseptiin myös lauantaina.

- Puolustetaan yhtä hyvin kuin viime peleissä ja olemme taas tehokkaita maalipaikoissa, Saarinen miettii voitonavaimia.

Loppukauden otteluissa on oma maaginen tunnelmansa, kun kirkkaat valot valaisevat tummalla taivaalla ja kentällä taistellaan tärkeistä pisteistä.

- Se on ihan loistavaa. Iltavaloissa pelaamisessa on aina oma fiiliksensä. Yleisö on ollut peleissä myös hienosti mukana ja se tuo kaikille kentälle ekstrabuustia peliin. Toivottavasti Tehtikselle saadaan taas paljon yleisöä.

FC Haka-FC Lahti lauantaina 16.10. Tehtaan kentällä kello 17.00 alkaen.

vko.05 // 30.1.2023
Lisää uutisia