AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2021

Ilveksen Kallio: "Klubi on Suomessa niin sanotusti se iso paha"

Ilveksen Kallio: "Klubi on Suomessa niin sanotusti se iso paha"

HJK on Toni Kalliolle tuttu seura myös omalta pelaajauralta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja HJK ottavat lauantaina yhteen Tampereen Ratinassa.

HJK:n mestaruushaaveet ovat viime kierroksilla kokeneet kolhuja. Tappioista huolimatta, tai juuri siitä syystä, Ratinassa vierailee vaarallinen ja ärsytetty joukkue.

– Vaikea on tarkasti analysoida heidän puolestaan, että mitä pitäisi tehdä toisin. Ainakin ulospäin on näyttänyt, että maalipaikkoja tulee runsaasti, mutta maaleja ei ole syntynyt. Ehkä viimeistelyssä on sitten ollut epäonnea tai vastustajan hyvyyttä, Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio toteaa seuransa verkkosivuilla

Ilveksen ja HJK:n välillä on ollut viime vuosina paljon pelaajaliikennettä. Tällä hetkellä siniraitaista univormua kantavat ex-ilvesläisistä Janne Saksela ja Jair. HJK-taustaisia pelaajia Ilveksessä ovat puolestaan Kalle Katz, Rasmus Leislahti ja Tuomas Ollila. Myös Kallio edusti pelaajaurallaan Klubia.

– Klubi on Suomessa niin sanotusti se iso paha. Tietysti tässä on mukana innostuneisuutta ja näytönhalua. En kuitenkaan usko, että aiempi seurahistoria tuntuu kenelläkään pääkopassa liikaa. Jokainen on ammattilainen ja pelaa omalle joukkueelleen, Kallio muistuttaa.

Ilves-HJK Ratinan stadionilla lauantaina 16.10. kello 15.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia