AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.41 // 14.10.2021

FC Hakan Acka yllättyi valinnasta syyskuun joukkueeseen

FC Hakan Acka yllättyi valinnasta syyskuun joukkueeseen

Donaldo Acka valittiin Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan keskikenttäpelaaja Donaldo Acka on ottanut nopeasti ison roolin koskilaisten keskikentällä. Ackan vahvat otteet noteerattiin myös valinnalla Veikkausliigan syyskuun tähdistöjoukkueessa.

- Olin vähän yllättynyt. En osannut odottaa tuollaista huomionosoitusta. Yritän vain aina tehdä parhaani kentällä. Toivottavasti pystyn jatkamaan samalla tavalla ja sitä myöten auttaa joukkuetta, Acka toteaa Hakan sivuilla.

Acka sai avattua myös maalitilinsä runkosarjan viimeisessä ottelussa, kun hän puskullaan sinetöi Hakan 2-0-voiton HIFK:sta.

- Ne olivat meille tärkeät kolme pistettä. On aina hieno tehdä maali ja sen jälkeen oli fantastinen fiilis. Toivottavasti pystyn tekemään maaleja tulevaisuudessa lisää.

FC Hakan kausi jatkuu lauantaina, kun Tehtaan kentälle tulee vastaan FC Lahti. Haka pääsee lähtemään otteluun hyvistä lähtöasetelmista, kun alla on neljä peräkkäistä nollapeliä ja joukkueen peli on kulkenut hyvin. Acka haluaa jatkaa putkea lauantaina.

- Meillä on nyt hyvä itseluottamus joukkueessa. Tärkeintä on varmistaa sarjapaikka mahdollisimman nopeasti ja sen jälkeen voimme päättää kauden vahvasti. Toivottavasti voitamme lauantaina.

Lisää uutisia