AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 13.10.2021

"Ykkösasia on varmistaa paikka Veikkausliigassa" - Hakan Seth Saarinen luottavaisena ratkaisukierroksille

"Ykkösasia on varmistaa paikka Veikkausliigassa" - Hakan Seth Saarinen luottavaisena ratkaisukierroksille

Haka lähtee varmistamaan paikkaansa Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa on vietetty maaottelutaukoa ja myös FC Hakan pelaajat ehtivät vetää hetken henkeä ennen loppukauden koitoksia.

Hakan puolustaja Seth Saarinen lähtee jatkamaan loppukauden osalta mihin ennen maaottelutaukoa jäätiin. Haka lähti maaottelutauolle vahvassa vireessä. Alla oli neljä nollapeliä, joista saldona oli kolme voittoa ja tasapeli. Tiukan ottelurupeaman jälkeen pieni hengähdystauko teki hyvää.

– Meillä oli pientä lepoa ja otimme aika iisisti ja keräsimme energiaa loppukautta varten, Saarinen kertoo.

Hakan kurssi kääntyi runkosarjan lopulla, joka päättyi komeasti kolmeen voittoon. Kuten viime kaudella, niin panosten kovetessa joukkue on saanut itsestään parastaan irti.

– Olemme keskittyneet oikeisiin asioihin. Puolustus on toiminut hyvin ja joukkueessa on ollut tosi hyvä henki. Lisäksi olemme olleet maalipaikoissa tehokkaina, Saarinen pohtii vireen syytä.

Veikkausliigassa on edessä vielä neljä kierrosta ja jännitettävää riittää vielä molemmissa päissä sarjataulukkoa. Hakan kannalta oleellisinta on se, että ero karsijan paikkaan on kuusi pistettä. Toisaalta FC Honka on vain kahden pisteen päässä edellä, joten tilanne voi elää vielä molempiin suuntiin. Seuraavaksi FC Haka kohtaa lauantaina Tehtaan kentällä FC Lahden ja parhaassa tapauksessa Haka voi jo varmistaa sarjapaikkansa, joten kyseessä on äärimmäisen tärkeä peli.

– Lähdetään jatkamaan hyvää pelaamista ja yritetään ottaa mahdollisimman monta pistettä. Ykkösasia on varmistaa paikka Veikkausliigassa mahdollisimman nopeasti ja katsotaan sitten kauden lopussa kuinka korkealla olemme.

Lisää uutisia