AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 3.10.2021

"Peli oli meidän kontrollissa ja hallinnassa" - FC Lahti otti varmat pisteet kotonaan

"Peli oli meidän kontrollissa ja hallinnassa" - FC Lahti otti varmat pisteet kotonaan

Voitto maistui Ilir Zenelille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti karisti viimeisetkin paineet loppukauden osalta kaatamalla Haastajasarjan avausottelussa sunnuntaina KTP:n maalein 2-1.

Ottelun jälkeen täyden pelin urakoinut Lassi Forss oli tyytyväinen pisteisiin. Hänen mukaansa Lahti aloitti molemmat puoliskot hyvin, mutta Altin Zeqirin ulosajo pakotti Lahden vetäytymään. Forss kuitenkin korosti, että KTP ei juurikaan päässyt maalipaikoille.

– Aloitimme hyvin ja pidimme palloa. Myös toisen jakson alku oli hyvä, mutta punainen kortti muutti peliä. Sen jälkeen tipuimme. Saimme kuitenkin pidettyä oma maalimme yhtä maalia lukuun ottamatta puhtaana ja otimme pisteet. Olen tyytyväinen myös omaan peliin, vaikka vähän alkoi lopussa jalka painaa, Forss tiivisti.

Myös päävalmentaja Ilir Zeneli oli Forssin tapaan tyytyväinen pisteisiin. Zenelin mukaan Lahti ei kuitenkaan luonut tarpeeksi maalipaikkoja. Hän kuitenkin kiitti joukkueen kärsivällisyyttä, sillä pelaajisto jaksoi jauhaa kotkalaisten puolustusmuuriin riittävät reiät.

– Olen tyytyväinen, että voitimme. Emme kuitenkaan kyenneet luomaan tarpeeksi maalipaikkoja. Peli oli meidän kontrollissa ja hallinnassa ja siitä olen tyytyväinen. Olimme myös kärsivällisiä vastustajan tiivistä puolustusta vastaan.

- Punainen muutti peliä, mutta pystyimme pitämään kotkalaiset poissa paikoilta, Zeneli summasi.

Lisää uutisia