AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 26.9.2021

Hongan Aalto: ”On todella paljon pelattavaa jäljellä”

Hongan Aalto: ”On todella paljon pelattavaa jäljellä”

Piste kelpasi Henri Aallolle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka päätti runkosarjan sunnuntai-iltana Tampereen Ratinassa, kun se kohtasi Ilveksen. Kotijoukkue oli ottelussa hieman niskan päällä, mutta huippuvaarallisia maalipaikkoja ei kummassakaan päässä nähty ja pisteet jaettiin lopulta 0-0 lukemin.

Hongan sijoitus runkosarjan jälkeen on kahdeksas. Keltamustien kausi jatkuu siis viidellä alemman loppusarjan ottelulla.

– Aloitimme ottelun hyvin ja onnistuimme hyödyntämään ennakoituja tiloja, mutta liian ison osan ottelua pelasimme pallollisesti huolimattomasti. Tekniset virheet johtivat rytmin katoamiseen ja vaikeuteen hyökätä laadukkaasti. Olimme kuitenkin hetkittäin vaarallisia vastahyökkäyksissä, ja puolustimme kriittiset hetket ja alueet riittävän tehokkaasti ja uhrautuvasti, sanoi Hongan Henri Aalto seuran sivujen mukaan.

– Olen ylpeä nollapelistä ja lopulta myös yhdestä vieraspisteestä. Jatkosarjan otteluissa haluamme todistaa tasomme ja pelata kunnialla laadukkaita otteluita, sillä edelleen, kuten aina, on todella paljon pelattavaa jäljellä!, Aalto päätti.

Lisää uutisia