AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 23.9.2021

Hetemaj manasi SJK:n herpaannuksia – ”Olimme kollektiivisesti huonoja”

Hetemaj manasi SJK:n herpaannuksia – ”Olimme kollektiivisesti huonoja”

Haka rankaisi SJK:ta kahdesti keskityspalloista. (Kuva: Jussi Rämä)

SJK taipui keskiviikkoiltana FC Hakan vieraana 0-4. SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj harmitteli joukkueensa vaisua esitystä ja virheitä.

Haka rokotti SJK:ta kahdesti jo ensimmäisen puoliajan aikana ja molemmat maalit ovat samankaltaisia. Ensimmäisessä Maximus Tainio lähetti keskialueelta pallon boksiin ja Ishmael Yartey puski sisään. Toisessa Henri Malundama keskitti ja Seth Saarinen puski takatolpalta.

- Harjoittelimme ennen ottelua keskitysten puolustamista ja sitten kaksi ensimmäistä maalia tuli niistä. Ihan käsittämätöntä. Ei vaan voi noin huonosti puolustaa omassa boksissa. Se oli siinä 2-0.

SJK:llakin oli ottelussa paikkansa. Paras niistä tuli toisella puoliajalla, kun Tuco pääsi kokeilemaan rangaistuspotkusta, mutta Haka-vahti Aatu Hakala koppasi pallon.

- Saatiin vielä pilkku ja epäonnistuttiin siinäkin. Tänään epäonnistui kaikki. Olimme kollektiivisesti huonoja. Emme mielestäni ansainneet olla ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0 tappiolla, mutta jalkapallo on välillä tällaista.

Veikkausliigan ylempi keskikasti on erittäin tasainen, kun runkosarjan huipennus siintää edessä. FC Inter, SJK, FC Lahti, HIFK ja Ilves ovat kaikki neljän pisteen sisällä toisistaan. SJK kohtaa runkosarjan viimeisessä pelissään FC Lahden sunnuntaina.

- Tämä peli unohdetaan nopeasti. Tämä oli varmaan kauden ainut tällainen peli eikä tehdä tästä liian isoa numeroa, mutta totta kai aina pitää parantaa, Hetemaj katsoi jo eteenpäin.

Lisää uutisia