AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.38 // 23.9.2021

FC Interin pelipaitaan historiallinen muutos - viestiä yhteiskuntavastuusta

FC Interin pelipaitaan historiallinen muutos - viestiä yhteiskuntavastuusta

Inter ensi kertaa uusissa pelipaidoissaan keskiviikkona. (Kuva: Henrik Siiskonen)

FC Interin edustusjoukkueen pelipaitaan on tehty historiallinen muutos.

Seuran pelipaitojen rintamuksessa on komeillut Alfons Håkans -konsernin nimi jo seuran perustamisesta lähtien eli yli 30 vuoden ajan, mutta päätukija luovutti loppukauden ajaksi nimipaikkansa FC Interin yhteiskuntavastuusta viestivälle InterAction-logolle.

– Alfons Håkans on edelleen todella tärkeä taustavoimamme, mutta pyhitämme pelipaidan kenties arvokkaimman ja näkyvimmän mainospaikan InterActionille osoituksena toiminnan tärkeästä merkityksestä, kertoo InterActionista vastaava urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen.

InterAction on FC Interin keväällä 2021 lanseeraama toimintamalli, joka edistää pelaajien hyvinvointia kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa. InterAction on tukena paitsi seuran pelaajille myös paikallisille lapsille ja nuorille edistäen yhteisöllisyyttä ja tasa-arvoa. InterAction-toiminta tarjoaa esimerkiksi läksyparkin, perhe- ja eskarifutista sekä apua opintojen ja urheilun sovittamiseksi.

– Olemme vahvasti mukana pelaajien kasvutarinoissa aina juniorivuosista mahdollisen ammattilaisuran päätökseen ja jopa sen jälkeen. InterAction tarkoittaa tekoja yhteiseksi hyväksi eli hyödynnämme urheiluseuran mahdollisuuksia ottaa yhteiskunnallista vastuuta myös laajemmin, Meriläinen taustoittaa.

FC Interin edustusjoukkue pelasi ensimmäistä kertaa InterAction-logo paidoissaan keskiviikon Veikkausliigan kotiottelussa AC Oulua vastaan. Uudet paidat paljastettiin ottelun yleisölle pelaajien marssittua Veritas Stadionin kentälle.

Lisää uutisia