AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2021

​"Kansalaisuudella ei ole väliä" – Interin urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen avaa valmentajatilannetta TS:lle

​"Kansalaisuudella ei ole väliä" – Interin urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen avaa valmentajatilannetta TS:lle

José Riveiron seuraajaa kartoitetaan vielä Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter taistelee tiukasti mitaleista Veikkausliigassa ja samalla taustalla työ käy kuumeisena etenkin päävalmentajahaun osalta.

Nykyinen päävalmentaja José Riveiro ei jatka enää Interissä, tämä varmistui syksyn kynnyksellä. Urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen toivoo, että ensi kauden valmentajaratkaisu saadaan pian maaliin.

– Me olemme neuvotelleet suomalaisten ja ulkomaalaisten valmentajien kanssa. Kansalaisuudella ei ole väliä, Meriläinen toteaa Turun Sanomille.

Riveiro on tehnyt Interissä hyvää työtä ja muistissa on myös hollantilaisen Job Dragtsman pitkä ja monelta osin menestyksekäs rupeama.

– Olemme onnistuneet seurassa rekrytoinneissa, ja valmentajat ovat pystyneet tuomaan jotain uutta suomalaiseen jalkapalloon. Tämä on yksi asia, mikä on nostettu kandidaattien kanssa esille rekrytointiprosessissa.

Päävalmentajaratkaisu on sikälikin tärkeä, että ensi kauden joukkueen rakentaminen pääsee kunnolla käyntiin vasta sen jälkeen.

– Pelaajat ovat kiinnostuneita meidän valmentajatilanteestamme. Moni pelaaja tekee valmentajavetoisia päätöksiä, että missä haluavat pelata, Meriläinen muistuttaa.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia