AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 18.9.2021

"Tasapeli ei maistu" - pistejako pettymys FC Lahdelle

"Tasapeli ei maistu" - pistejako pettymys FC Lahdelle

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti tasasi pisteet lauantaina AC Oulun kanssa lukemin 0-0, eikä tulos Kuhnureita liiemmin tyydyttänyt.

FC Lahden kapteeni Kari Arkivuo oli pettynyt tulokseen. Hän löysi lahtelaisten tehottomuuteen yhdeksi syyksi heikot viimeiset syötöt. Arkivuo kuitenkin korosti, että joukkueen kopissa ilmapiiri on vaisuista otteista huolimatta ollut hyvä.

– Tasapeli ei maistu, sillä lähdimme hakemaan tietysti voittoa. Viimeistelymme ja viimeiset syöttömme olivat tänään liian heikkoja. Hallitsimme peliä, mutta emme päässeet tekemään osumia. Kopissa on silti hyvä ilmapiiri ja joukkue haluaa yrittää.

- Nyt ei auta kuin voittaa seuraava peli. Mietitään ensin tämä peli ja suunnataan katseet sitten kohti keskiviikkoa, Arkivuo tiivisti.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli kapteeninsa kanssa samoilla linjoilla. Pettymys paistoi käskijän kasvoilta ja puheesta. Zeneli oli kuitenkin ylpeä joukkueestaan, sillä kadoksissa ollut itseluottamus ja pelirohkeus löytyivät jo paremmin.

– Totta kai olen pettynyt. Olen ylpeä joukkueesta, että päät eivät ole painuneet ja oma identiteetti alkaa jälleen löytyä. Myös rohkeutta oli enemmän verrattuna edelliseen otteluun. Tekemisessämme pitää olla silti enemmän laatua. Oulu oli vaarallinen, mutta pystyimme yhtä tilannetta lukuun ottamatta pitämään heidät poissa paikoilta.

- Olen pettynyt lopputulokseen, sillä lähdemme aina voittamaan kotona. Tämänlaiset pelit pitää pystyä naulaamaan. Nyt hiotaan viimeistelyä ja viimeisiä syöttöjä ennen seuraavaa ottelua, Zeneli summasi pettyneenä.

Seuraavaksi FC Lahti kohtaa vierasottelussa FC KTP:n keskiviikkona 22.9.

Lisää uutisia