AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 16.9.2021

​Veikkausliigan viikkokatsauksen vieraana Ilveksen Joona Veteli

​Veikkausliigan viikkokatsauksen vieraana Ilveksen Joona Veteli

Joona Veteli Ilveksen tiistaisessa 90-vuotisjuhlaottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

VeikkausTV-Studion Veikkausliigan viikkokatsauksessa tarjoilee torstaina tuhdin ajankohtaispaketin Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen ajankohtaisista. Voit katsoa lähetyksen suorana tai myöhemmin tallenteena. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Viikkokatsauksen suora lähetys käynnistyy torstaina 16.9. klo 16.30 ja ohjelma on myös katsottavissa jälkikäteen tallenteena VeikkausTV:n Studio-kanavalta. Viikkokatsauksessa tarkastellaan kattavasti Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen tilanteet vakioasiantuntijoiden Daniel Rantasen ja Aapo Mutasen johdolla. Tuoreimman lähetyksen vieraana Ilveksen keskikenttäpelaaja Joona Veteli. Veteli kertoo haastattelussaan mm. minkälaisia muutoksia tuore päävalmentaja Toni Kallio on tuonut joukkueen arkeen.

VeikkausTV-Studion lähetykset tarjoavat Veikkauksen etuasiakkaille ajatuksia ja työkaluja siitä miten eri tavoin vedonlyöntiä voi pelata ja mitä asioista vedonlyönnissä on tärkeä ottaa huomioon. Myös vastuullisen vedonlyöntipelaamisen periaatteet ovat vahvasti läsnä asiantuntijoiden keskusteluissa.

VeikkausTV on avoin netti-tv kaikille Veikkauksen Etuasiakkaille - huippu-urheilua ympäri vuorokauden, aina suorana ja maksutta. VeikkausTV:n sisältöjen lähetysoikeuksista johtuen omalla pelitilillä tulee olla rahaa katsoaksesi lähetyksiä.

VeikkausTV-Studion tarjonnan löydät täältä.

Lisää uutisia