AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2021

Hakan Rogerson lähenee täyttä kuntoa – ”Lisää on tulossa”

Hakan Rogerson lähenee täyttä kuntoa – ”Lisää on tulossa”

Logan Rogerson siirtyi Hakaan kesällä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan hyökkäysosasto vahvistui kesän aikana, kun uusiseelantilainen Logan Rogerson siirtyi HJK:sta Hakaan lainalle. Pitkästä loukkaantumisesta toipuva Rogerson on hiljalleen lähestymässä täyttä pelikuntoa.

Rogerson siirtyi talvella HJK:n riveihin, mutta Hakakin oli uusiseelantilaisen kintereillä. Lopulta vaaka kallistui HJK:n suuntaan, mutta lainasopimuksen myötä, hän sai mahdollisuuden myös Hakassa.

- Tiesin Hakan olevan minusta kiinnostunut, mutta HJK on iso ja menestynyt seura. Minulla ei ollut mitään Hakaa vastaan, mutta jokainen pelaaja haluaa aina pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla. Olen iloinen, että päädyin lopulta myös Hakaan, Rogerson kertoo Hakan sivuilla.

Rogerson on pelannut Hakan paidassa nyt neljässä pelissä ja on päässyt hyvin joukkueeseen mukaan.

- Joukkue on ollut hyvin vastaanottavainen. Päävalmentaja on suomalainen pelaajalegenda ja pelannut korkealla tasolla ja pidän hänen tyylistään. Haluan oppia häneltä ja imeä oppia kokeneemmilta pelaajiltamme. Olen vielä nuori pelaaja, ja on tärkeä oppia myös muilta ja saada sitä kautta lisää sivuja omaan pelikirjaan.

Rogerson on ehtinyt jo väläytellä osaamistaan, mutta hänen mukaansa parempaa on luvassa.

- Olen pääsemässä vasta täyteen kuntoon enkä ole ihan vielä siellä. Sopeudun vielä suomalaiseen jalkapalloon ja vauhtiin. Voin vakuuttaa, että lisää on tulossa, Rogerson lähettää terveisensä Hakan kannattajille.

Hakan ja Ilveksen odotettu Pirkanmaan derby pelataan tulevana lauantaina Tehtaan kentällä. Ottelu alkaa kello 17.00.

vko.03 // 21.1.2022
Lisää uutisia