AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 14.9.2021

Pikkuhuuhkajat kohtaa Itävallan Tampereella

Pikkuhuuhkajat kohtaa Itävallan Tampereella

Juha Malinen vie joukkueensa Ratinaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue pelaa EM-karsintojen seuraavan kotiottelunsa Tampereella Ratinan stadionilla. Pikkuhuuhkajat kohtaa Itävallan tiistaina 12. lokakuuta kello 18.30.

Ratina toimi Helsingin Olympiastadionin remontin aikana Huuhkajien kotipesänä, ja A-maajoukkue menestyi Tampereella erittäin hyvin. Pikkuhuuhkajille stadion ei ole viime vuosilta niinkään tuttu – edellisen kerran alle 21-vuotiaat pelasivat Ratinassa syyskuussa 2013, jolloin tuloksena oli 1–1-tasapeli Englannin kanssa. Tuolloin katsomossa oli yli 4 000 silmäparia.

– Haluamme saada kotipelit sellaisiin kaupunkeihin, joissa ihmiset innostuvat Pikkuhuuhkajista. Itävalta on kova vastus, ja tarvitsemme yleisön tukea saadaksemme mahdollisimman hyvän tuloksen. Oulussa Kroatia-otteluun saapui lähes 3 000 katsojaa, ja oletan, että tamperelaisia tulee lehtereille ainakin yhtä paljon, päävalmentaja Juha Malinen sanoo Palloliiton sivuilla.

– Tamperelaisia kiinnostaa varmasti, mitä Naatan Skytälle sekä Eetu Mömmölle kuuluu – lisäksi meillä on paljon muitakin mielenkiintoisia pelaajia. Näytimme jo Kroatiaa vastaan, että tässä joukkueessa on runsaasti potentiaalia. Lupaamme järjestää sellaisen jalkapallotapahtuman, että paikalle kannattaa tulla.

Ennen Itävalta-ottelua Pikkuhuuhkajat kohtaa Azerbaidzhanin Sumgayitissa 8. lokakuuta 19.30 Suomen aikaa.

Lisää uutisia