AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2021

​KTP:n kapteeni David Ramandingaye Veikkausliigan viikkokatsauksen vieraana

​KTP:n kapteeni David Ramandingaye Veikkausliigan viikkokatsauksen vieraana

"Dave" uskoo vahvasti KTP:n säilymismahdollisuuksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

VeikkausTV-Studion Veikkausliigan viikkokatsauksessa tarjoilee torstaina tuhdin ajankohtaispaketin Veikkausliigan ja Miesten Ykkösen ajankohtaisista. Voit katsoa lähetyksen suorana tai myöhemmin tallenteena. Uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Torstai on VeikkausTV-Studiossa kotimaisen jalkapallon päivä. Vakioasiantuntijoina toimivien vedonlyöntiammattilaisten Daniel Rantasen ja Aapo Mutasen lisäksi tuoreessa ohjelmassa mukana KTP:n kapteeni David Ramadingayen haastattelu.

KTP:n kausi Veikkausliigassa on ollut haastava, mutta Ramadingaye näkee joukkueellaan mahdollisuuksia loppukauden suhteen.

- Yksi voitto voi jo aukaista meidän henkisiä lukkoja, meillä on tosi paljon varaa parantaa pelillisesti.

Viikkokatsauksen suora lähetys käynnistyy torstaina 9.9. kello 16.30 ja ohjelma on myös katsottavissa jälkikäteen tallenteena VeikkausTV:n Studio-kanavalta.

VeikkausTV-Studion lähetykset tarjoavat Veikkauksen etuasiakkaille ajatuksia ja työkaluja siitä miten eri tavoin vedonlyöntiä voi pelata ja mitä asioista vedonlyönnissä on tärkeä ottaa huomioon. Myös vastuullisen vedonlyöntipelaamisen periaatteet ovat vahvasti läsnä asiantuntijoiden keskusteluissa.

VeikkausTV on avoin netti-tv kaikille Veikkauksen Etuasiakkaille - huippu-urheilua ympäri vuorokauden, aina suorana ja maksutta. VeikkausTV:n sisältöjen lähetysoikeuksista johtuen omalla pelitilillä tulee olla rahaa katsoaksesi lähetyksiä.

VeikkausTV-Studion tarjonnan löydät täältä.

Lisää uutisia