AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 6.9.2021

​HJK-kapteeni Daniel O'Shaughnessy: "Keskityn maaotteluihin ja HJK:n loppukauteen"

​HJK-kapteeni Daniel O'Shaughnessy: "Keskityn maaotteluihin ja HJK:n loppukauteen"

Daniel O'Shaughnessy keskittyy nyt syksyyn täysillä. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK-kapteeni Daniel O'Shaughnessyn siirto Saksan 2. Bundesliigan Karlsruheen julkaistiin jo alkusyksystä, mutta Saksaan toppari matkaa vasta loppuvuodesta.

O'Shaughnessyn mukaan ajatukset siirretään Karlsruheen vasta sitten kun aika on.

- Hyvillä fiiliksillä olen siirrosta, mutta nyt keskityn näihin maaotteluihin ja HJK:n loppukauteen. Sitten innolla Karlsruheen ja odotan sitä, että pääsen kokemaan Saksan kakkosbundesliigan ja samalla luotan että pystyn pärjäämään myös siellä, O'Shaughnessy kertoi Huuhkajien etätiedotustilaisuudessa.

Itseluottamusta Huuhkajissa isoon rooliin noussut O'Shaughnessy saattaa ammentaa myös kesän EM-lopputurnauksesta.

- EM-kisat oli upea kokemus, vielä kun Suomi oli ensi kertaa kisoissa. Viisi viikkoa oltiin yhdessä ja sen myötä opittiin tuntemaan toisiamme vielä paremmin ja joukkue tiivistyi. Tulokset etenkin Tanskaa vastaan antoivat uskoa, että pystymme pärjäämään maailman parhaitakin vastaan.

MM-karsintalohkossa Huuhkajat kiilasi lauantain Kazakstan-voitolla kakkoseksi. O'Shaughnessy ei kuitenkaan liikoja lohkotilannetta tuijottele.

- Kun karsinnat alkoivat, tavoite oli olla vähintään kahden joukossa. Emme ole liikaa keskittyneet siihen miltä taulukko näyttää nyt, vaan keskitymme peli kerrallaan ja haetaan mahdollisimman hyvää tulosta. Katsotaan sitten marraskuussa miltä se taulukko näyttää.

Huuhkajat kohtaa tiistai-iltana kello 21.45 Suomen aikaa Ranskan Lyonissa.

Lisää uutisia