vko.35 // 1.9.2021

Huuhkajat maalittomaan tasapeliin Walesin kanssa

Huuhkajat jäi tällä kertaa ilman maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajat palasi keskiviikkona tositoimiin isännöidessään Helsingin Olympiastadionilla Walesia. Ottelu päättyi 0-0.

Ensimmäisen puoliajan puolessa välissä Walesilla oli mainio tilaisuus siirtyä johtoon, mutta Huuhkajien maalia tällä kertaa vartioinut Carljohan Eriksson torjui Harry Wilsonin ampuman rangaistuspotkun.

Muuten avauspuolikas oli tarkkaa pelaamista, eikä huikeita paikkoja nähty kummassakaan kenttäpäädyssä.

Samanlainen tarkka pelaaminen jatkui toisella puoliajalla. Huuhkajien Pyry Soiri laittoi pallon maaliin Urho Nissilän oivalluksen jälkeen muutama minuutti ennen loppua, mutta avustavan lippu nousi paitsion merkiksi.

Erikssonin lisäksi myös HJK:n Santeri Hostikka ja KuPS:n Urho Nissilä tekivät debyyttinsä A-maajoukkueessa.

Ottelua oli seuraamassa 4357 katsojaa.

Huuhkajien pelit jatkuvat lauantaina EM-karsintaottelulla Kazakstania vastaan. Ottelu alkaa Helsingin Olympiastadionilla kello 16.