AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.35 // 30.8.2021

FC Lahden Henri Eninful jälleen Togon maajoukkueen matkaan

FC Lahden Henri Eninful jälleen Togon maajoukkueen matkaan

Henri Eninfulilla on edessä MM-karsintaottelut. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden keskikenttämies Henri Eninful on valittu jälleen Togon maajoukkueen miehistöön.

Togon maajoukkue kohtaa MM-karsinnoissa Senegalin ja Namibian. Eninful on esiintynyt Togon "Varpushaukoissa" 11 kertaa ollen säännöllisesti avauskokoonpanossa. Senegal-ottelu pelataan keskiviikkona ja Namibia-ottelu sunnuntaina.

Molemmat ottelut ovat tulevien MM-kisojen karsinnan toisen kierroksen H-lohkon otteluita. H-lohkon neljäs joukkue on Kongo. Tämän viikon ottelut ovat lohkon ensimmäiset. Ainoastaan lohkovoittaja selviytyy jatkokarsintaan. Yhteensä lohkoja on kymmenen ja paikkoja MM-kisoihin viisi.

Lisää uutisia