AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2021

"Emme ole siellä missä ennen kautta ajattelimme olevamme" - Mika Hilander odottaa Hakalta vielä parempaa

"Emme ole siellä missä ennen kautta ajattelimme olevamme" - Mika Hilander odottaa Hakalta vielä parempaa

10. sija ei tyydytä Mika Hilanderia. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi FC Hakan maalille siirtynyt kokenut Mika Hilander ei ole täysin tyytyväinen joukkueen kauteen tähän saakka.

Haka on ennen viikonloppua sarjataulukossa sijalla 10., mutta paikka kuuden joukossakaan ei ole kuin kuuden pisteen päässä. Kokonaisuutena Hilander olisi kuitenkin toivonut enemmän.

- Ei kyllä ihan täysin voi olla tyytyväinen, liian vähän on voittoja. Nyt on peli lähtenyt paremmin rullaamaan, mutta emme ole siellä missä ennen kautta ajattelimme tässä vaiheessa olisimme, Hilander miettii Veikkausliigan Facebook-haastattelussa.

Hilanderin mukaan runsas vaihtuvuus Hakan takalinjoilla ei kelpaa selitykseksi nihkeälle alkukaudelle, jolloin palloja meni myös hänen selkänsä taakse varsin tiuhaa tahtia.

- Me vain pelasimme alkukaudesta koko joukkueena huonosti. Sitten kun tuli pari voittoa, niin sen jälkeen minusta peli on kulkenut ihan ok.

Haka on saanut puolustuksensa tilkittyä selkeästi paremmin, mutta pistepussi ei ole karttunut ihan toivottua tahtia.

- On tullut niukkoja tappioita, jotka olisi pitänyt pystyä kääntämään tasapeliksi ja tasapelejä, jotka olisi pitänyt kääntää voitoiksi. Emme ole pelanneet niin huonosti kuin mitä pistemäärä näyttää, mutta toisaalta eihän se pistemäärä valehtele - olemme saaneet sen mitä olemme ansainneet.

Katso koko "Hilan" haastattelu Veikkausliigan Facebookista.

Lisää uutisia