AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.33 // 21.8.2021

Interin Martti Haukioja tuntee Toni Kallion tyylin: "Veikkaan, että emme näe hirveän isoa muutosta"

Interin Martti Haukioja tuntee Toni Kallion tyylin: "Veikkaan, että emme näe hirveän isoa muutosta"

Martti Haukiojalle Ilves on tuttu seura. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter saa lauantaina vieraakseen viikolla päävalmentajaa vaihtaneen Ilveksen, kun Jarkko Wiss vaihtui Toni Kallioon tamperelaisten peräsimessä.

Valmentajavaihdos tuo usein näytönhalua ja tuoretta näkökulmaa joukkueen pelaamiseen. Interin Martti Haukiojalla on kokemusta Ilveksestä, mutta hän ei osaa tarkemmin arvioida, mitä kyseinen aspekti tuo tässä tapauksessa tamperelaisten lauantain tekemiseen.

– Hän on tavallaan vain "tuore koutsi". Köpi (Kallio) on ollut jopa Jallua (Wiss) pidempään organisaatiossa. Kyllä valmentajanvaihdos usein antaa sellaisen piristysruiskeen joukkueelle.

- En tiedä, mitä se tässä tapauksessa tekee, mutta toivottavasti ei anna sitä piristysruisketta. Ei sitä koskaan tiedä, "Mara" spekuloi.

Haukiojalle Kallion valmennusmetodit ovat todella tutut, sillä Ilves on Hämeenlinnan Jalkapalloseuran lisäksi toinen Haukiojan kasvattiseuroista.

– Hänen tyylinsä on erittäin tuttu. Ennen kuin nousin Ilveksessä edustukseen, hän toimi talenttivalmentajana minulle. Veikkaan, että emme näe hirveän isoa muutosta Jallun aikakauden pelityyliin. Jotain pieniä juttuja voi olla, mutta suurin piirtein samaa veikkaisin.

FC Inter- Ilves Veritas Stadionilla lauantaina 21.8. kello 15.00.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia