AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2021

Haka odottaa jo AC Oulun vierailua - "Molemmille kuin finaali"

Haka odottaa jo AC Oulun vierailua - "Molemmille kuin finaali"

Haka haluaa jatkaa voittoputkeaan myös perjantaina. (Kuva: Jussi Rämä)

Hyvään vireeseen noussut FC Haka saa seuraavaksi kovan haasteen kotikentälleen, kun AC Oulu vierailee Tehtaan kentällä perjantaina.

Sarjanousijan kausi alkoi tahmeasti, mutta kesän siirtoikkunan aikana tehdyt hankinnat ovat osoittaneet nappionnistumisiksi. AC Oulu on napannut kolme voittoa viidessä edellispelissä ja se on pystynyt voittamaan muun muassa HJK:n ja FC Interin. AC Oulun seitsemästä viime maalista kuusi on merkitty kesällä hankittujen pelaajien nimiin ja yksi on ollut vastustajan oma maali.

AC Oulu on kaksi pistettä Hakan perässä ja voitolla Haka saisi enemmän hengitystilaa häntäpäähän. Toisaalta voitto nostaisi Hakan jo kahden pisteen päähän ylemmän loppusarjan paikasta.

– Ottelu AC Oulua vastaan on erittäin tärkeä. Se on molemmille joukkueille kuin finaali, sillä molemmat taistelevat putoamista vastaan. Jos voitamme perjantaina, voimme haaveille pääsystä kuuden parhaan joukkoon, joka oli tavoitteemme ennen kauden alkua. Toivottavasti pystymme pitämään taas nollapelin ja voittamaan, Hakan Luiyi de Lucas linjaa.

Voitot ovat nostaneet jo ennestäänkin vahvaa henkeä entistä korkeammalle myös Hakassa. Joukkue uhkuu tällä hetkellä taistelutahtoa ja itseluottamusta.

– Tunnelma joukkueessa on erittäin hyvä. Kaikki ovat erittäin motivoituneita ja innokkaita jatkamaan voittoputkea, toteaa de Lucas.

Lisää uutisia