AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 8.8.2021

Zenelillä kaksijakoiset tunnelmat tasapelistä

Zenelillä kaksijakoiset tunnelmat tasapelistä

FC Lahti nousi kahdesti tasoihin KuPS:n vieraana. (Kuva: Juha Leskinen)

FC Lahti jatkoi tappiotonta putkeaan Kuopiossa, lahtelaiset tasasivat pisteet Kuopion Palloseuran kanssa lukemin 2-2. Lahtelaisten päävalmentaja Ilir Zeneli löysi pelistä sekä hyvää että huonoa.

FC Lahti nousi kahdesti tappioasemasta tasoihin, mutta voittoon asti lahtelaiset eivät yltäneet.

– Minulla on ottelusta aika kaksijakoiset fiilikset. Olen vähän pettynyt siitä, miten me puolustimme. Olimme vähän turhautuneita ja emme seuranneet vastustajia kurinalaisesti. Vastustaja sai kaksi maalia, toki meilläkin oli paikkoja ja saimme kertaalleen pelin tasoihin.

- Toiselle jaksolle teimme pieniä taktisia muutoksia ja pääsimme paremmin kiinni pelitapahtumiin. Olen erittäin ylpeä pelaajista, että he jaksavat puskea. Paljon asioita pitää tehdä paremmin, jos haluamme taistella kärkisijoituksista, joka on meidän tavoitteemme, Zeneli kertoi lahtelaisten sivuilla.

Tasapelipiste nosti FC Lahden jo kolmanneksi liigassa. Tappiottomia otteluita Lahdella on takanaan jo komeat 12. Seuraavan kerran lahtelaiset ovat tulessa jo perjantaina 13.8. kun Lahden stadionille saapuu FC Haka.

Lisää uutisia