AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2021

KuPS kohtaa Astanan torstaina Olympiastadionilla

KuPS kohtaa Astanan torstaina Olympiastadionilla

KuPS pelaa torstaina Olympiastadionilla. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura pelaa torstaina 5. elokuuta Konferenssiliigan 3. karsintakierron avausottelunsa kazakstanilaista FC Astanaa vastaan. Ottelua ei päästä pelaamaan Kuopion Väre Areenalla, vaan pelipaikkana toimii Helsingin Olympiastadion.

Ottelun pelaamisesta Kuopiossa neuvoteltiin pitkään ja hyvässä yhteisymmärryksessä. Euroopan Jalkapalloliitto UEFA näytti jo Väre Areenalla pelaamiseen vihreää valoa, mutta kazakstanilaisvieraat eivät lopulta suostuneet pelipaikan vaihtamiseen.

Pelipaikaksi oli jo alustavasti nimetty Helsinki, sillä Kuopion Väre Areena ei täytä vaadittua UEFA:n kategorian 3-luokitusta.

UEFA:n poikkeuslupaa ei voi hakea etukäteen, joten aikataulu on ollut todella kireä. Poikkeusluvan saaminen edellyttää aina myös vastustajajoukkueen suostumusta.

Ottelu alkaa Helsingin Olympiastadionilla torstaina 5.8.2021 kello 19. Lipunmyynti tapahtuu Olympiastadionista johtuen poikkeuksellisesti sivustolta www.lippu.fi.

Ottelun pääsyliput myydään ainoastaan ennakkoon, joten Olympiastadionin porteilla ei ole lipunmyyntiä. Lipunmyynti otteluun alkaa tiistai-iltapäivänä.

Lisää uutisia