AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.30 // 30.7.2021

SJK:n Östillä keinot HJK:n kaatoon – ”Nollapeli ja sitten jollain maagisella kaukovedolla yläkulmaan”

SJK:n Östillä keinot HJK:n kaatoon – ”Nollapeli ja sitten jollain maagisella kaukovedolla yläkulmaan”

Jesse Öst on valmiina nollaamaan HJK:n. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Bolt Arenalla nähdään lauantaina kahden kovavireisen joukkueen kohtaaminen, kun HJK saa europeliensä välissä vastaansa SJK:n. Seinäjokisten maalivahti Jesse Öst uskoo omiensa mahdollisuuksiin kaataa sarjakärki.

SJK puristi edellisottelussaan 3-2-voiton AC Oulusta. SJK näytti ottelussa menevän jo menojaan, mutta oululaiset nousivat kahden maalin tappioasemasta tasoihin. Daniel Håkans oli kuitenkin SJK:n sankari tekemällä voittomaalin kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa.

- Se oli tosi tärkeä voitto meille. Jos olisimme saaneet vain pisteen siitä, niin se olisi harmittanut tosi paljon. Penkkimiehet tulivat hyvin peliin sisään ja ratkaisivat meille voiton. Håkans onnistui tekemään ensimmäisen liigamaalinsa ihan kivaan paikkaan, Öst heittää.

Seuraavaksi SJK matkaa HJK:n vieraaksi pistejahtiin. SJK on voittanut neljä viidestä edellispelistään ja on tällä hetkellä jaetulla neljännellä sijalla.

- Siitä tulee mielenkiintoinen ja tiukka peli. Uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet ottaa voitto tai vähintään piste. Pelimme on näyttänyt tosi hyvältä viime aikoina. Tietenkin HJK:kin on pelannut tosi hyvin koko kauden.

HJK kohtasi aiemmin viikolla Malmö FF:n Mestarien liigan karsinnoissa ja helsinkiläiset jatkavat europelejään jo tiistaina kohdatessaan Eurooppa-liigan karsinnoissa azerbaidzhanilaisen Neftchin vieraskentällä. Öst uskoo HJK:n eurokiireiden vaikuttavan joukkueeseen.

- Totta kai se vaikuttaa. Sen näkee lauantaina tulevatko he vaihtamaan kokoonpanoa ja säästelevät pelaajia. Emme voi kuitenkaan ajatella sitä, vaan meidän on ajateltava vain omaa peliämme. Yritetään tehdä maali ja sitten puolustetaan siten miten tähänkin asti, ennakoi Öst.

Entä miten HJK sitten kaatuu?

- Nollapeli ja sitten jollain maagisella kaukovedolla yläkulmaan, Öst naurahtaa.

HJK-SJK lauantaina 31.7. Bolt Arenalla kello 17.00.

Lisää uutisia