AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 30.7.2021

Ilves haluaa katkaista tappioputken – ”Perjantaina olemme iskussa”

Ilves haluaa katkaista tappioputken – ”Perjantaina olemme iskussa”

Viime otteluiden tappiot harmittivat Jarkko Wissiä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves isännöi perjantaina AC Oulua. Tamperelaisilla on allaan kaksi tappiota ja nyt tähtäimessä on kurssin kääntäminen voitolliseksi.

Tupsukorvat ovat sitkeästi keikkuneet sarjan keskikastissa. Tällä hetkellä sijoitus on 17 pisteellä seitsemäs. Eroa kuuden parhaan joukkoon on kolme pistettä. Heinäkuun alun voittoisan Pirkanmaan derbyn jälkeen tuli 0–1-tappiot nimivahvoille SJK:lle ja KuPS:lle. Erot ovat pieniä.

– Alla on kaksi niukkaa tappiota. Pelillisesti eivät olleet täydellisiä esityksiä, mutta olisi niistä matseista ollut otettavissa enemmänkin. Kyllähän se syö miestä, päävalmentaja Jarkko Wiss myöntää Ilveksen sivuilla.

– Pelin ei aina tarvitse olla kaunista, mutta päämäärä pitää olla selkeä. Olen luottavainen, että perjantaina olemme iskussa. Haluamme päästä ylempään loppusarjaan, Oulu taas haluaa säilyttää sarjapaikan. Tiukka asetelma, Wiss jatkaa.

Wiss uskoo, että Ilveksellä on keinot murtaa AC Oulun puolustus ja siten napata täysi pistepotti.

– Kehitämme joukkuepeliämme ja samalla pelaajia yksilöinä. Etsimme muutamien pelaajien hyviä tandemeja. Yleensä kahden tai kolmen pelaajan toimiva yhteistyö johtaa maalintekopaikkoihin ja sitä kautta maaleihin. Toivottavasti niitä löytyy heti jo Oulua vastaan, Wiss mainitsee.

Ilves-AC Oulu Ratinassa perjantaina 30.7. kello 18.30.

Lisää uutisia