AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.30 // 30.7.2021

Hakan kapteeni perää malttia – ”Meidän täytyy vain jatkaa työntekoa ja uskoa itseemme”

Hakan kapteeni perää malttia – ”Meidän täytyy vain jatkaa työntekoa ja uskoa itseemme”

Jacob Bushue jättää kentälle aina kaikkensa. (Kuva: IFK Mariehamn)

FC Haka kohtaa lauantaina kotikentällään HIFK:n. Koskilaiset ovat pelanneet kahdeksan edellispeliään ilman voittoa. Hakan kapteeni Jacob Bushue uskoo, että voitto vapauttaisi joukkuetta ja sitä kautta tulisi myös tuloksia.

- Meillä on oltava enemmän malttia ja se tulee itseluottamuksen kautta. Itseluottamus tulee taas voittojen kautta. Jos saisimme voiton tai pari, niin tilanne varmasti vapautuisi. Meidän täytyy vain jatkaa työntekoa ja uskoa itseemme, Bushue toteaa Hakan sivuilla.

Bushue on ollut Hakan keskikentällä isossa roolissa. Kapteeni taistelee ja jättää aina kaikkensa kentälle. Hän ei kuitenkaan anna itselleenkään puhtaita papereita tästä kaudesta.

- En voi tietenkään olla tyytyväinen, kun joukkueen kausi on mennyt miten on mennyt. Kannan paljon ylpeyttä siitä, että haluan olla voittaja ja auttaa joukkuetta menestymään. Kauteen on mahtunut omalta osaltani joitain hyviä pelejä, mutta niillä ei ole merkitystä, jos voittoja ei tule. Tiedän, että pelissäni on vielä heikkouksia ja työstän niitä joka päivä, jotta pystyn auttamaan joukkuetta entistä paremmin.

Lopuksi Bushue lähettää vielä terveisensä Hakan hienoille kannattajille. Hakan laaja ja uskollinen kannattajakunta on kerta toisensa jälkeen näyttänyt isoa sydäntä seuraa ja sen pelaajia kohtaan. Ennenkin kannattajien avulla on noustu vaikeista paikoista.

- Tiedän, että tämä on vaikeaa aikaa myös faneille. Silloin kun ajat ovat kovat, niin teitä tarvitaan entistä enemmän. Voin vain vakuuttaa teille, ettei kyse ole yrityksen puutteesta. Valmennus ja pelaajat teemme yhdessä joka päivä kaikkemme, että tulokset tulisivat. Toivottavasti pysytte tukenamme ja yhdessä voimme kääntää kauden.

FC Haka kohtaa seuraavaksi HIFK:n Tehtaan kentällä lauantaina 31.7. Ottelu alkaa kello 15.00.

Lisää uutisia