AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2021

Synttärisankari Kujanpää löytänyt paikan HIFK:sta – ”Kaikki on paremmin kuin hyvin”

Synttärisankari Kujanpää löytänyt paikan HIFK:sta – ”Kaikki on paremmin kuin hyvin”

Aatu Kujanpää täyttää tänään 23 vuotta. (Kuva: Juha Tamminen)

Aatu Kujanpää tarvitsi muutaman vaikeamman vuoden jälkeen uutta suuntaa uralleen. Tänään keskiviikkona 23-vuotissyntymäpäiviään viettävä Kujanpää on tällä hetkellä tyytyväinen HIFK:n pelaaja.

Lapuan Ponnistuksen kasvatti siirtyi jo juniorina SJK:n riveihin ja raivasi tiensä aina edustusjoukkueeseen saakka. SJK:ssa läpimurto jäi kuitenkin tekemättä ja osittain syynä olivat myös pahat alaraajavammat.

Kujanpää tarvitsi uutta mahdollisuutta ja sai sellaisen HIFK:n riveistä. Hän on nopeasti noussut joukkueen luottopelaajien joukkoon ja on nauttinut ajastaan Helsingin punaisissa.

- Olen kyllä tykännyt tosi paljon. Valmennus on tosi hyvää, joukkue on hyvä ja joukkuehenki on tosi hyvä. Täällä pidempään olleet pelaajatkin ovat sanoneet, että joukkuehenki on ollut paras mitä heidän aikanaan. Lisäksi olen pysynyt kunnossa, kun kolme edelliskautta ovat menneet pieleen polvivammojen takia, iloitsee Kujanpää.

Kujanpää teki Veikkausliigadebyyttinsä vuonna 2017 SJK:n paidassa ja VPS:ssa kertyi kaudella 2019 neljä ottelua. Tällä kaudella hän on ollut kentällä yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikissa.

- Tosi hyvältä on maistunut. Vuodesta 2018 saakka olen odottanut, että pääsisi kunnolla pelaamaan Veikkausliigassa. SJK:ssa siihen ei ollut mahdollisuutta, mutta nyt kaikki on paremmin kuin hyvin, tyytyväinen Kujanpää iloitsee.

Kujanpää ja HIFK ovat seuraavan kerran tositoimissa lauantaina 31.1., kun FC Haka isännöi helsinkiläisiä.

Lisää uutisia