AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 26.7.2021

Uudet vahvistukset tulleet hyvin sisään AC Ouluun – ”Uutta virtaa ja energiaa joukkueeseen”

Uudet vahvistukset tulleet hyvin sisään AC Ouluun – ”Uutta virtaa ja energiaa joukkueeseen”

Samu Alankoa koventunut kilpailutilanne ei haittaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kesän siirtoikkuna on auki ja AC Oulu on ollut aktiivisena hankkien viisi uutta pelaajaa. Samu Alangon mukaan uudet pelaajat ovat tulleet hyvin mukaan joukkueeseen.

AC Oulu vahvisti joukkuettaan uusilla pelaajilla ja ainakin alun perusteella vahvistukset ovat osoittautuneet onnistuneiksi. Tulokkaat ovat vastanneet oululaisten neljästä edellisosumasta.

- Uudet pelaajat ovat tuoneet mukanaan uutta virtaa ja energiaa joukkueeseen. Joskus on pieni kysymysmerkki siitä miten käy, kun uusia pelaajia tulee paljon joukkueeseen ja meneekö siinä joukkueen dynamiikka sekaisin. Meille he ovat ainakin tuoneet uutta virtaa, Alanko kehuu vahvistuksia.

Ensimmäistä kauttaan AC Oulussa pelaava Alanko ei pistä kilpailua pahakseen.

- Nyt on tietenkin enemmän kilpailua pelipaikoista ja se tuo omaan tekemiseen lisää myös treeneihin. Jos haluaa päästä pelaamaan, on tehtävä treeneissä kynsin hampain hommia. Ihan hyvin on mielestäni mennyt viime aikoina ja kilpailusta saa virtaa myös omaan peliin.

Vaasalaisen jalkapallokoulun kasvatti omaa Veikkausliigakokemusta VPS:sta ja on pelannut pari kautta myös Itävallassa. Hän on viihtynyt ensimmäisenä kautenaan AC Oulussa.

- Kaikki on mennyt hyvin. Oulu on kiva kaupunki ja täällä on hyvä olla. Alkukaudesta oli vähän vaikeampaa, kuten oli kaikilla, ja se vaikuttaa myös omaan tekemiseen. Viime aikoina on mennyt kuitenkin paljon paremmin, mutta tehoja pitäisi tulla vielä lisää, miettii Alanko.

AC Oulu pelaa seuraavan kerran perjantaina 30.7., kun se matkustaa Ilveksen vieraaksi.

Lisää uutisia