AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 26.7.2021

KTP-luotsi Gabri Xatart tuntee tuoreen vahvistuksen - yhteistä taustaa Barcelonasta

KTP-luotsi Gabri Xatart tuntee tuoreen vahvistuksen - yhteistä taustaa Barcelonasta

Gabri odottaa Diawandou Diagnelta paljon. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP:n tuore päävalmentaja Gabriel Xatart tuntee joukkueen tuoreen vahvistuksen Diawandou Diagnen taustat.

Miehillä on jonkin verran yhteistä historiaa Espanjan mahtiseura FC Barcelonassa. Xatart on kuulunut Barcan valmentajaorganisaatioon, ja Diagne on käynyt aivan edustusjoukkueen porteilla.

– Diagnella on paljon kansainvälistä kokemusta seuroista, joilla on ollut isoja tavoiteita omilla tahoillaan. Hän on pelaaja, joka kehittyy koko ajan ja pystyy mukautumaan eri rooleihin puolustuksessa ja keskikentällä. On erittäin tärkeää, kun joukkueella on tuollainen monilahjakkuus käytettävissään, "Gabri" Xatart toteaa.

– Diagnen fyysiset ja teknilliset ominaisuudet sekä pelinlukutaito pallon kanssa ja ilman auttavat meitä pääsemään paremmalla kollektiiviselle tasolle, uskoo Gabri.

KTP kertoi samalla, että lisääkin uutta vertaa joukkueeseen on tulossa, mutta Gabri Xatart ei pysty vielä henkilöimään lisävahvistuksia.

– Tutkimme valmentajakvartetin kanssa eri vaihtoehtoja. Meidän pitää olla todella varmoja siitä, että mahdolliset uudet pelaajat istuvat joukkueen kemiaan ja ovat kunnossa ja heti käytettävissä, Xatart tähdentää.

Lisää uutisia