AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 26.7.2021

"Hyvä fiilis, odottava fiilis" - HJK:lla edessä kova haaste Malmöa vastaan tiistaina

"Hyvä fiilis, odottava fiilis" - HJK:lla edessä kova haaste Malmöa vastaan tiistaina

HJK toivoo vahvaa tukea kotiyleisöltä. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK kohtaa äärimmäisen tärkeässä ottelussa tiistaina yhden koko Skandinavian huippuseuroista, kun Malmö FF saapuu Töölöön Bolt Arenalle.

HJK:n takaa-ajo Mestraien liigan 2. karsintakierroksen otteluparissa alkaa tiistaina lukemista 1-2, ja ilman vierasmaalisääntöä kupletin juoni on se, että Klubin voittaessa kahdella tai useammalla maalilla matka jatkuu seuraavaksi skotlantilaisen Rangers FC:n seurassa. Maalin voitto millä tahansa lukemilla vie ratkaisun jatko-otteluun ja mahdollisesti aina rankkarikisaan asti.

Tasuri tai tappio päättäisi HJK:n urakan tämän vuoden Mestarien liigassa, ja vaihtaisi sarjaksi Eurooppa-liigan, jossa ensimmäinen vastustaja olisi häviäjä otteluparista Olympiacos vs Neftçi. Kreikkalainen Olympiacos lähtee toiseen osaotteluun Azerbaidzhaniin 1-0-johdossa.

Klubi sai vedettyä hyvät valmistavat treenit maanantaina ja on valmiina huomiseen matsiin.

– Hyvä fiilis, odottava fiilis. Hieno ilta edessä. Meillä on vastustaja Skandinavian huipulta, ja vierasottelusta on sellainen tulos, että tappelemme jatkopaikasta kotona. Magee ilta tulossa, hehkuttaa HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

– Fiilis on hyvä ja olemme harjoitelleet erittäin hyvin. Myös väliottelu lauantaina meni hyvin, kun voitimme. Odotamme huomista innokkaina, totesi myös HJK:n hyökkääjä Filip Valenčič.

HJK:n pelaajatilanne on kohtuullisen hyvä.

– Ainahan sitä toivoisi, että ihan kaikki pelaajat olisivat käytettävissä. Nyt on samat pelaajat mukana kuin edellisissä otteluissa lauantaina ja viime viikon keskiviikkona, kertoi Koskela.

Toni Koskela arvostaa myös kotikentän ja kotiyleisön ja -kannattajien panosta ottelutapahtumaan.

– Uskon että saamme stadionin täyteen. Meillä on täällä tekonurmi ja täällä on kaatunut Schalkea ja täällä on kaatunut Punaista Tähteä tuossa pari vuotta sitten. Sillä on mieletön merkitys, kun saamme katsomot täyteen ja hyvän fiiliksen tänne.

Mestarien liiga, 2. karsintakierros, 2. osa:

Ti 27.7. klo 19.00 HJK - Malmö FF (SWE), Bolt Arena - pääsyliput
Malmö voitti ensimmäisen osaottelun 2-1.

Lisää uutisia