AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 25.7.2021

KTP vahvisti joukkuettaan Barcelona-taustaisella pelaajalla - lisääkin vahvistuksia tulossa

KTP vahvisti joukkuettaan Barcelona-taustaisella pelaajalla - lisääkin vahvistuksia tulossa

Arto Tolsa Areenalla nähdään jälleen uusi vahvistus. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP on pestannut jalkapallon Veikkausliigajoukkueeseensa 26-vuotiaan, 175-senttisen senegalilaisen Diawandou Diagnen. Hän on pelaaja, joka viihtyy ensisijaisesti puolustuslinjassa tai keskikentällä. Pelaajan ja seuran välinen sopimus kattaa loppukauden.

FC Barcelonan organisaatiossakin vaikuttanut Diagne on jo Kotkassa mutta toistaiseksi vielä maahanmuuttajan koronakaranteenissa. Mies vapautunee siitä alkuviikosta, ja on näin ollen kelvollinen edustamaan KTP:ta seuraavassa liigaottelussa FC Lahtea vastaan vieraissa ensi perjantaina.

Djaene on viimeksi pelannut Intian liigassa, mutta mittavin kokemus hänellä on belgialaisen KAS Eupenin riveistä, minkä lisäksi hän on edustanut myös Barcelonan B-joukkuetta kotimaastaan siirtymisensä jäkeen.

Diawandou Diagne on KTP:n kolmas pelaajahankinta sen jälkeen, kun siirrot tulivat taas mahdollisiksi heinäkuun 13. päivänä. Ennen senegalilaista kontrahtin ovat tehneet puolustaja Ian Garrett Yhdysvalloista ja hyökkääjä Tiquinho Brasiliasta.

Liiganousija KTP:lla on ollut paljon loukkaantumismurheita alkukaudesta ja lisäksi vielä seura purki hiljattain sopimuksen espanjalaispuolustaja Fran Alvarezin kanssa.

Kotkassa halutaan pysyä liigakartalla, ja siksikin KTP on lähtenyt täydentämään miehistöään. Pelaajahankinnat eivät jääne tähän.

– Kiikarissa on vielä ainakin yksi hyökkääjä, mutta mitään nimiä ei ole toistaiseksi esittää. Toivottavaa on, että meillä olisi juoksuttaa parikin uutta kasvoa FC Lahti-matsiin. Valmentajistomme kartoittaa uusia miehiä ja tekee seurajohdolle esityksiä. Me olemme sitten tekemässä omaa työtämme sopimuksia sorvattaessa, kertoo FC KTP:n puheenjohtaja Jukka Mustonen.

Lisää uutisia