AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.29 // 25.7.2021

FC Hongan Smith toivoo europelien kantavan myös Veikkausliigassa

FC Hongan Smith toivoo europelien kantavan myös Veikkausliigassa

Darren Smith haluaa revanssin FC Lahdesta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan kausi Veikkausliigassa jatkuu sunnuntaina kotiottelulla FC Lahtea vastaan. Hyvin eurokentillä pelanneet espoolaiset toivovat vireen jatkuvan myös Veikkausliigassa.

Honka kävi hakemassa tiistaina tasapelin Sloveniasta pelatessaan Konferenssiliigan toisen karsintakierroksen ottelussa 1-1-tasapelin Domzalea vastaan. Hongan hyökkääjä Darren Smith toivoo joukkueen pystyvän siirtämään europelien otteet myös Veikkausliigaan.

– Europelistä meidän täytyy ottaa mukaan vahva tiivis pelaaminen joukkueena sekä vahva usko siihen, että olemme hyvä joukkue ja pystymme luomaan tarpeeksi maalipaikkoja ottelun voittaaksemme, Smith sanoo espoolaisten sivuilla.

Honka ja FC Lahti kohtasivat tällä kaudella jo kerran aiemmin. Lahden Stadionilla nähtiin tasainen kamppailu pisteistä, jonka kotijoukkue kuitenkin voitti Loorents Hertsin osumalla. Honka lähtee nyt hakemaan revanssia kotikentällä.

– Meidän täytyy ennen kaikkea uskoa itseemme joukkueena, ja selkeä tavoitteemme on ottaa sunnuntaina kolme pistettä. Onneksi pelaamme kotikentällä, joten saamme varmasti kannattajien ja kotiyleisön vahvan tuen. Haluamme totta kai myös ottaa revanssin kauden ensimmäisestä kohtaamisesta, Smith päättää.

FC Honka-FC Lahti sunnuntaina 25.7. Tapiolan urheilupuistossa kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia