AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.29 // 24.7.2021

FC Lahti vahvassa vireessä – ”Olemme pystyneet pitämään pään kylmänä”

FC Lahti vahvassa vireessä – ”Olemme pystyneet pitämään pään kylmänä”

Altin Zeqiri on ollut tyytyväinen joukkueen kauteen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti on pelannut yhdeksän edellisotteluaan ilman tappioita. Hyökkääjä Altin Zeqirin mukaan joukkueessa on vahva itseluottamus tällä hetkellä.

FC Lahti on sarjassa kolmantena tasapistein FC Interin kanssa ja lahtelaisten edellinen tappio on yli kahden kuukauden takaa.

- Ensimmäinen puolisko on kulkenut meiltä tosi hyvin. Olemme olleet pitkään tappioitta ja edellistappiosta on kulunut jo pari kuukautta. Meillä on ollut onnistunut ensimmäinen puolisko ja olemme lähellä sitä joukkueen asettamaa tavoitetta, eli europelipaikkaa, Zeqiri toteaa iloisena.

Zeqirillä on selvä näkemys miksi lahtelaiset ovat olleet niin vaikeasti voitettava joukkue tällä hetkellä.

- Meillä on periksi antamaton joukkue ja olemme valmiina jokaiseen tilanteeseen. Tiedämme, että ottelut ratkaistaan yleensä 75 minuutin jälkeen. Olemme pystyneet pitämään pään kylmänä ja kääntämään tiukkoja pelejä.

21-vuotias Zeqiri on pelannut tällä kaudella kuudessa ottelussa ja yltänyt jo viime kauden maalimääräänsä tehtyään kaksi osumaa. Zeqiri ei ole kuitenkaan alkukauteensa täysin tyytyväinen.

- Ensimmäinen puolisko oli omalta osaltani hieman hajanainen. Tehoja on tullut hyvin pelimäärään ja -aikaa nähden, mutta alkukaudella minulle tuli punainen kortti ja Hakaa vastaan pieni lihasvamma. Nyt täysi keskittyminen on toisessa puoliskossa ja pyrin auttamaan joukkuetta parhaani mukaan yltääksemme tavoitteeseemme.

FC Lahden kausi jatkuu sunnuntaina FC Hongan vieraana. Ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia