AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2021

HJK-voitto toi AC Oululle paljon itseluottamusta – ”Meidän on hyvä jatkaa tästä”

HJK-voitto toi AC Oululle paljon itseluottamusta – ”Meidän on hyvä jatkaa tästä”

Samu Alangon mukaan HJK-voitto toi joukkueelle itseluottamusta. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu järjesti alkukauden suurimman yllätyksen kaadettuaan viikonloppuna HJK:n kotikentällään 2-1. AC Oulun hyökkääjä Samu Alangon mukaan voitto toi roimasti hyvää lisäenergiaa joukkueeseen.

Voitto oli oululaisille kauden toinen ja tappio oli HJK:lle kauden ensimmäinen.

- Totta kai pelin jälkeen oli tosi hyvä fiilis. Lähdimme siihen sillä ajatuksella, ettei meillä ole mitään hävittävää. Tiesimme, että Klubi oli tiukassa paikassa keskellä europelejä ja he varmaan kierrättäisivät pelaajia. Lähdimme esittämään parastamme, ja sitä kautta hakemaan hyvää tulosta ja sieltä se tulikin, iloitsee Alanko.

Vaikean alkukauden jälkeen AC Oulu muokkasi hieman pelitapaansa. Vaikka palkintoa ei tullut tuloksen muodossa ennen edellisottelua, niin viitteitä paremmasta oli.

- On se näkynyt pelaamisessamme. Muutamassa viime pelissä olemme halunneet prässätä korkeammalta ja tehdä peli vaikeaksi vastustajalle. Aiemminkin pelasimme ihan hyvin, mutta se ei näkynyt vielä tuloksissa.

HJK-voitto toi oululaisille hyvän piristysruiskeen säilymistaisteluun. Alanko katsookin eteenpäin positiivisin mielin.

- Voitto toi paljon lisää itseluottamusta ja meidän on hyvä jatkaa tästä. Ei meiltä kukaan varmastikaan odottanut voittoa ja se toi meille hyvän buustin loppukauteen.

AC Oulun kausi jatkuu lauantaina, kun se matkustaa SJK:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17.00.

Lisää uutisia