AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2021

"Emme ole viimeisiä kauden päättyessä" - AC Oulun hankinta Salanovic uskoo joukkueeseen vahvasti

"Emme ole viimeisiä kauden päättyessä" - AC Oulun hankinta Salanovic uskoo joukkueeseen vahvasti

AC Oulun uusista hankinnoista kenties meritoitunein on FC Thunista lainalle saapunut Liechtensteinin maajoukkuemies Dennis Salanovic.

Nopeajalkainen laituri Salanovic on katsonut AC Oulun pelejä, ja hän pystyy sijoittamaan itsensä niihin. Hän on pelikelpoinen ensimmäisen kerran lauantaina, kun AC Oulu kohtaa Raatissa liigan kärkijoukkueen HJK:n.

– AC Oulun ongelma on ollut se, että he juuttuivat hyökkäyksissä viimeisen 30 metrin kohdalle, kun siinä ei syntynyt ratkaisuja. Voin parantaa sitä juoksuillani ja teknisillä ominaisuuksillani. Voin antaa vaihtoehtoja myös keskimmäisille keskikenttäpelaajille ja luoda tiloja muille, Salanovic miettii Kalevassa.

AC Oululla on nyt riveissään aito maajoukkuemies. Salanovic on kohdannut 46 A-maaottelussaan esimerkiksi Italian ja Espanjan supertähtiä.

– Tiedän tasoni. Nopeuteni on kansainvälistä tasoa. Olen nopeampi kuin jopa jotkut Italian tai Espanjan laitapakit, mutta totta kai on lähtökohtaisesti hankalaa päästä ylipäätään tilanteisiin, koska joudumme puolustamaan paljon.

Maajoukkueessa hän kuuluu ammattilaisena johtaviin pelaajiin. Siihen samaan hän pyrkii myös AC Oulussa.

– Haluan pelata jokaisessa ottelussa, tehdä maaleja ja antaa syöttöjä. Haluan pelastaa AC Oulun putoamiselta. Mielestäni joukkueella on paljon enemmän potentiaalia kuin esimerkiksi KTP:lla.

Salanovic pystyy pelaamaan kaikkia hyökkäyspään paikkoja, mutta AC Oulussa hänet nähdään todennäköisimmin vasempana laiturina. Hän on ollut FC Thunin kanssa mukana sekä putoamistaisteluissa että nousukarsinnoissa.

– AC Oulu pelaa hyvää jalkapalloa, nyt pitää vain parantaa maalintekoa. Emme ole viimeisiä kauden päättyessä.

AC Oulu - HJK Raatin Stadionilla lauantaina 17.7. kello 18.30 alkaen.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia